Randers by

Thorborgs iværksætter-autocamper kommer til Randers

Serieiværksætter Martin Thorborg tager på foredragsturné på kryds og tværs af Danmark. Mandag den 23. juli lander autocamperen i Randers

Han kunne have brugt sommeren på at tage på charterferie i sydens sol. I stedet valgte serieiværksætter Martin Thorborg at købe en autocamper. Den bringer i løbet af fire uger ham og hans kæreste rundt i hele landet – blandt andet til Randers.

– Der er så mange dygtige iværksættere rundt omkring i hele landet, og dem vil jeg gerne give et kærligt og velment spark bagi. Derfor bruger min kæreste og jeg fire uger på at trille autocamperen mere end 1.500 km. på kryds og tværs af Danmark. Fra Skagen i nord til Nakskov i syd, Esbjerg i vest og Bornholm i øst, siger Martin Thorborg, som selv har startet en række virksomheder.

23 års iværksætter-erfaring

Af hans iværksætter-cv fremgår blandt andet virksomhederne Jubii, SpamFighter, Amino, Ageras og senest Dinero Regnskabsprogram, som han i dag er adm. direktør for.

– Jeg kommer med 23 års erfaring som iværksætter. De år har jeg brugt på at opbygge og sælge virksomheder for mere end 1 milliard kr., men jeg er også gået konkurs 2 gange. Jeg har samlet mine gode og dårlige erfaringer, og dem vil jeg gerne give videre til iværksætterne i hele landet, siger Martin Thorborg.

– Men jeg vil også gøre op med en fordom. Tit bliver københavnske og århusianske iværksættere skudt i skoene, at de har alle fordelene ved at holde til i en storby. Den misforståelse vil jeg gerne skyde ned. Jeg synes, at iværksætterne i de lidt mindre byer har nogle fede fordele, som de skal udnytte, og de fordele vil jeg også fortælle om.

Detaljerne:

Foredraget finder sted den 23. juli kl. 19-21. Endegyldig placering i Randers er endnu ikke fastlagt. Billetter kan købes på www.thorborg.dk/turne.

 

 

Kommentarer