Fårup

Afdelingsdirektør fylder 50 år

Frank Jensen Stenholdt, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland, fylder 50 år.

Tirsdag den 13. september kan afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland, Frank Jensen Stenholt, fejre sin 50-års fødselsdag. Frank startede som elev i Sparekassens Nordre afdeling i 1986, og i de seneste 19 år har han været afdelingsdirektør i Sparekassen Fårup afdeling. Med sine 30 år i Sparekassen har Frank Jensen Stenholt fulgt Sparekassens udvikling tæt. Men det er stadigvæk de samme ting, som han sætter pris på ved sit arbejde.

– Det er kundekontakten.  Jeg kan gode lide den personlige, langvarige kontakt, jeg har til mine privat- og erhvervskunder. For mig er det ikke bare vigtigt at kende økonomierne. For mig er det lige så vigtigt at vide, hvem mine kunder er og hvilke planer, de har. I sidste ende er det grundlaget for, at jeg kan sikre dem en rådgivning, der passer til deres situation og ønsker.  Mit job er afvekslende og udfordrende både på det faglige og personlige plan. Jeg sætter en ære i at vide, hvem afdelingens kunder er, også selvom de ikke har mig som primær kontaktperson.  Det glæder mig også, at Fårup afdeling gennem årene har været i stand til at udvide medarbejderstyrken fra fire til syv medarbejdere, fortæller Frank.

Privat bor Frank i Randers med sin kone, Vinni, og parrets to drenge. Fritiden bruger han gerne i naturen, hvor han nyder at cykle og gå på jagt, ligesom han altid er på sidelinjen, når sønnerne spiller håndbold og fodbold. Derudover sidder Frank i Talentledelsen i Randers HH.

 

Kommentarer