Langå

Vikingen fra Langå favorit ved Melodi Grand Prix i aften

Jonas Rasmussen på scenen i Gigantium under lørdagens dagens prøver. Foto: Good Evening Europe.

Når Jonas Rasmussen – eller bare Rasmussen – fra Langå i aften træder ind på scenen i Gigantium i Aalborg er der gode odds på, at han går videre som det danske bidrag til det internationle Eurovision Song Contest, som løber af stabelen i Lissabon den 12. maj. Den 32-årige sanger er nemlig klar favorit hos samtlige bookmakere til at løbe med sejren med sin vikinge-inspirerede sang ‘Higher Ground’.

– Jeg er enormt beæret og stolt over, at folk har taget så godt imod sangen. Men jeg synes også, jeg kan huske, at det ikke altid er favoritten, der vinder. Jeg tør slet ikke læne mig tilbage i stolen og slappe af med det her felt af sangere og sange. Alt kan ske, siger han.

Se interview med Rasmussen her:

 

Kommentarer