Randers by

Daniel om at bo i Randers: Man skal bare kaste sig ud i tingene

Daniel Johannesen kommer fra Herning, men har valgt at bo i Randers i en måned som en del af et Tv 2 Østjyllands eksperiment: "30 dage i Randers"

Daniel Johannesen deltager i TV 2 Østjyllands eksperiment ’30 dage i Randers‘. Han skal bo i en lejlighed i Randers i 30 dage, selvom hans uddannelse er i Aarhus.

Nu er de første ti dage af eksperimentet er gået, og Daniel er endnu ikke blevet træt af Kronjyllands hovedstad.

– Jeg er stadig rigtig glad for at bo i Randers, og at jeg får lov at opleve det her. Det er super fedt. Det er en fantastisk by, og jeg har bare været så glad for det, siger Daniel.

Se her: Dag 10 i Randers-eksperimentet: En fantastisk by

– Man skal bare kaste sig ud i tingene, og det var derfor, jeg valgte projektet i første omgang. Der er ingen grund til at sige, at man ikke har lyst til noget, man aldrig har prøvet. Jeg har gjort det nu, og jeg er glad for det, og jeg glæder mig til at fortsætte med det, siger Daniel.

Der kan ikke herske tvivl om, at hvis Daniel ønsker at få lidt flere penge på lommen, skal han flytte til Danmarks sjette største by, hvor prisen for ejerlejligheder er de billigste i landet – tre gange billigere end i Aarhus.

Se her: Drop kælderværelset i Aarhus – Randers har Danmarks billigste ejerlejligheder

Kommentarer