Randers by

10 år med CB & Ole B Booking

Stig Ulrichsen forærer i forbindelse med sit jubilæum bogen “Tro på det - min guide til dit forbedrede liv” væk, samt bogen om hans forgænger “Calle Nielsen - En finger med i spillet”. Pressefoto

Stig Ulrichsen kan i disse dage fejrer sit ti-årige jubilæum med sin koncert og booking virksomhed, der også er begyndt at producere tv-programmer til blandt andet DR.

Selvom CB & Ole B. Booking kan dateres helt tilbage til 1975, så har den nuværende ejer Stig Ulrichsen ‘kun’ stået i spidsen for virksomheden i ti år, da han købte det efter at den sidste af grundlæggerne Karl-Erik “Calle” Nielsen gik bort. Mange tror fejlagtigt, at Stig er søn af Calle.

– Når jeg bevæger mig rundt i Randers, sker det tit, at folk henvender sig til mig, og fortæller at de kendte min far. Så må jeg rette dem og sige, at han ikke var min far, men en god ven samt samarbejdspartner, fortæller Stig Ulrichsen.

Stig havde kendt Calle i mange år, når de arbejdede sammen om at få pladeaktuelle kunstnere ud på landevejene.

– Jeg husker stadig den dag i maj 2008, hvor jeg overtog virksomheden. Det var noget af en opgave, eftersom jeg stadig var direktør for Aalborg virksomheden CMC Entertainment, hvor vi udgav CD’er og DVD’er. Det blev til nogle hektiske måneder, sådan at passe begge jobs på én gang, men det lykkedes med hiv og sving, erindrer han.

Stig Ulrichsen havde set i øjnene, at det var blot et spørgsmål om tid, før at de sidste cd’er og dvd’er kunne langes over disken i landets butikker, så derfor brugte han ikke mange dage på at overveje tilbuddet, om at skulle købe Randers virksomheden, da han fik den tilbudt af Calle’s enke, Bodil.

– Det har været en tid på godt og ondt. Branchen har virkelig været udfordret i de år, hvor jeg har drevet CB & Ole B. Finanskrisen, der kom kort efter overtagelsen, slog hårdt ned i hele branchen, kan nævnes som en af dem, og det har været vigtigt at finde sin egen niche for os, forklarer Stig og fortsætter:

– Og det er heldigvis lykkedes, for vi har fundet nogle interessante store navne, som vi arbejder en del med, samt vores helt egne shows og arrangementer rundt omkring i Danmark.

Den kommende Randers Country Festival på Memphis Mansion er CB & Ole B. Bookings nyeste skud på stammen. Efterhånden har virksomheden bevæget os ind til at høre blandt de mest aktive arrangører i landet med et snit på 30-40 egne arrangementer om året. På årsplan er de engageret i et stykke over 100 koncerter om året, både i Danmark og Norge.

– En anden væsentlig ting i fremtiden er også, at vi er involveret i TV produktioner, senest har vi leveret en portrætudsendelse om skuespilleren Jørgen Buckhøj, manden bag Mads Skjern (fra tv-serien Matador) til Danmarks Radio, forklarer Stig Ulrichsen.

– Her har vi et eminent samarbejde med en anden lokal Randers virksomhed; MSM Productions. Der har vi allerede flere spændende programmer i støbeskeen, forklarer han.

– Hele mit liv har jeg været fokuseret på at beskæftige mig med det som, jeg finder sjovt, og så er det jo skønt, hvis jeg ind imellem kan tjene en skilling på det. Jeg har været heldig og lykkelig, Fastslår Stig Ulrichsen, der glæder sig til mange flere spændende opgaver de næste mange år.

For at fejre sit jubilæum, forærer han sin bog “Tro på det – min guide til dit forbedrede liv” væk, det samme gælder bogen som hans forgænger i jobbet skrev “Calle Nielsen – En finger med i spillet”. De kan fås på Memphis Mansion fra den 1. Juni og indtil der ikke er flere, eller senest frem til den 1. Juli 2018.

Kommentarer